Pénzügyi stabilitás


Dun & Bradstreet tanusitvany

A Belux Csoport Kft. idén újra a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a vállalkozások 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat: mérlegadatokat, eredmény-kimutatást és trendeket. A minősítés figyelembe veszi a vállalat vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait és azok kapcsolódásait. A fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez.

A Dun & Bradstreet AAA minősítésünk nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem a minősítés kialakítási rendszerének köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező időszakban a Belux Csoport Kft. továbbra is stabil szereplője lesz a piacnak.