Képarchiválás- eRAD PACS

Az eRAD PACS egy képarchiváló, kommunikációs (PACS) és teleradiológiás rendszer, amely DICOM képformátumok kezelését, az információk táblázatba rendezést, szöveges beszámolók készítését, rendezését és tárolását teszi lehetővé.

Az eRAD PACS software alkalmazható korházak, centrumok valamint radiológiás használatra továbbá bármilyen felhasználó számára, akinek szüksége van a betegek leleteire,

Az eRAD PACS rendszer alkalmas sokféle kép és a betegek információt tartalmazó orvosi képalkotó fájlok kezelésére. A rendszer a software nyitott felépítésének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a korház hálózati felhasználói beléphessenek, áttekintsék, archiváljanak és kinyomtathassák a betegek demográfiai információit, képeket és klinikai beszámolókat, amelyek más típusú képalkotó rendszertől érkezett, ilyen például a korházi információs rendszer (HIS) és/vagy a radiológiás információs rendszer (RIS). A betegek adatai és sorrendje továbbirányíthatóak a korházi hálózati rendszereken együtt a diagnosztikai képekkel egy távoli befogadó állomásra bármilyen további felhasználásra, kinyomtatásra, diagnosztikára. A nyitott rendszerű felépítésnek köszönhetően alkalmas az új rendszerek befogadására így a hardver bármikor átkapcsolható és közben fenntartható a folyamatos munkavégzés.