Philips hangbeviteli eszközök

Philips dictation

Cégünk örömmel mutatja be Önöknek a Philips Speech Processing megoldások széles termékkínálatát, amelyeknek kizárólagos magyarországi forgalmazója és disztribútorai vagyunk.

A Philips Speech Processing Solutions számos eszközt és szoftvert kínál, amelyek segítségével hatékonyabbá teheti a munkáját és optimalizálhatja a dokumentumkészítést. Az eszközök közé tartoznak a diktafonok, a konferencia rendszerek és a professzionális mikrofonok, amelyek lehetővé teszik a hatékony és tiszta hangfelvételt.

A Philips Speech Processing Solutions széles termékkínálata számos iparág számára kínál megoldást. Az egészségügyi és jogi szektorokban használt eszközök és szoftverek biztonságosan kezelik az érzékeny információkat, növelik az együttműködést és a hatékonyságot.

A Belux Csoport Kft. büszke arra, hogy az általunk forgalmazott Philips Speech Processing Solutions termékekkel hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeres munkájához és hatékonyabb kommunikációjához. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van a termékekről vagy szolgáltatásainkról!

Az alábbiakban tekintse meg legfontosabb termékeinket!

 

Asztali diktálás eszközei

Mobil diktálás eszközei

Átírást támogató eszközök és tartozékok

Munkafolyamatokat támogató szoftverek